Plantsoenloop 2021 sfeervol en volop genieten

Het was een prachtige herfstachtige dag en de Kids Runs startte op de Oranjesingel met afstanden van één, twee en vier kilometer. En de fanatieke lopers konden kiezen voor de afstanden van vier en acht kilometer. 

Johan Meijer, projectmanager van de Plantsoenloop Groningen was het weer een prachtig family-event waar jong en oud bij elkaar komt. Alleen maar blije gezichten hetgeen we kunnen beamen, al hadden sommigen het even stoer onderweg. En ter hoogte van de BeatKit sprak de speaker weer bemoedigende woorden of plaatste een grapje om sommigen even een duwtje in de rug te geven.

Kortom weer een geslaagde Plantsoenloop en liet zien dat sport verbroederd en helpt voor de gezondheid van geest en lichaam.  

Alle foto’s van de Plantsoenloop: klik hier 

Bij de vier kilometer wist Nick Marsman als eerste de finish te passeren met een tijd van 00:13.41. Tom Hendrikse werd de winnaar op de acht kilometer met een tijd van 00.25:04. Silke Jonkman was de snelste vrouw op de acht kilometer met een tijd van 00:28:04.

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis, het goede doel van de Plantsoenloop, ontving een cheque ter waarde van € 1.750,00. Het geld wordt besteed voor knuffeldieren die patiëntes ontvangen na een heftige operatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *